Lata'if Al-Asrar Li-Ahl Allah Al-Atyar Karangan Nur Al-Din Al-Ranairi: Satu Tinjauan epistemologi Dan Falsafah Ilmunya - Uthman, Muhammad Zainiy (Al-Shajarah Journal of the International Institute of Islamic Thought and Civilization (ISTAC), 2014)
Lata'if Al-Asrar Li-Ahl Allah Al-Atyar Karangan Nur Al-Din Al-Ranairi: Satu Tinjauan epistemologi Dan Falsafah Ilmunya