Persoalan Yang Pinggiran Di Dalam Karya Melayu Moden - Ahmad, Baharudin (Al-Shajarah Journal of the International Institute of Islamic Thought and Civilization (ISTAC), 2014)
Persoalan Yang Pinggiran Di Dalam Karya Melayu Moden