Kerajaan Nasriyyah di Granada (1238-1492M) Dan Usaha Pengekalan Khilafah Islamiyyah di Andalus - Azraai Jamsari, Ezad (Al-Shajarah Journal of the International Institute of Islamic Thought and Civilization (ISTAC), 2014)
Kerajaan Nasriyyah di Granada (1238-1492M) Dan Usaha Pengekalan Khilafah Islamiyyah di Andalus